سالن زیبایی ملودی

MELODY

انواع تراپی مو

انواع تراپی مو

انواع تراپی مو

با انواع و اقسام تراپی مو آشنا شوید

بخش عمده زیبایی صورت موهای سالم . شاداب و با طراوت است . بعضی تصور میکنند با کوتاه کردن نوک موهایشان از آن در برابر آسیب هایی مثل موخوره حفاظت میکنند درحالی که با کوتاه کردن نیز به نتیجه ای نرسیده و موها همچنان خشک و آسیب دیده باقی می ماند و زیبایی قبل را بدست نمی آورد . از روش های به روز و علمی که جدیدا توسط متخصصان پیشنهاد میشود تراپی مو است که در انواع واقسام مختلف وجود دارد.

تراپی مو چیست؟

موها از ماده ای بنام کراتین تشکیل شده اند که کمبود آن موجب کدری . ضعیف بودن موها و کاهش رطوبت در آن میشود . این واقعه زمانی اتفاق می افتد که مو ها در مقابل حرارت بیش از حد قرار بگیرد یا در اثر رنگ کردن زیاد و دکلره کردن موها باعث از بین رفتن رنگدانه های مو شود . برای بهبود این شرایط روش علمی وجود دارد که در حین آن پروتئین موردنیاز مو و کراتین موجود در مو جبران میشود و این مواد به مو تزریق میشود . از آنجایی که پروتئین را با مصرف مواد غذایی که در آن به وفوور یافت میشود میتوان جذب بدن کرد اما رژیم های غذایی اشتباه نیز به کاهش کراتین موها می انجامد . در واقع پروتئین تراپی استفاده از محصولی است که دارای پروتئین فراوان بوده و مو میتوانند آن را به راحتی جذب کنند و به تقویت بیشتر مو کمک میکند . پروتئین تراپی مو در واقع با اتصال پروتئین های هیدرولیز شده به کوتیکول های مو به تقوبت لایه های کوتیکول و ترمیم رشته های مو کمک میکند . علاوه بر آن این محصول تخلخل رشته های مو را از بین برده و از ساقه مو در برابر آسیب های احتمالی محافظت میکند و استحکام آنها را بیشتر میکند این محصولات حاوی انواع مواد معدنی . کاندیشنرها و ابرسان های قوی است و شما میتوانید آن را از فروشگاها تهیه نمایید یا از روش های خانگی آن استفاده کرد . همچنین توصیه میکنیم ابتدا از محصولات مراقبتی و ابرسان قوی برای موهای خشک و آسیب دیده خود استفاده کنید و اگر بعد از مدتی این محصولات نتوانست شادابی را به موهای شما بازگرداند به سراغ تراپی مو بروید .

مواردی که نشان میدهد موی شما با کمبود پروتئین روبرو است

از بین رفتن خاصیت ارتجاعی موها :

اگر موهایتان را بکشید وموها به حالت قبل بر نگردد شما به تراپی مو نیاز دارید و این نشانه ای برای کمبود پروتئین در موهای شماست .

رنگ کردن مداوم موها :

موهای رنگ شده در مقایسه با موهای طبیعی در معرض آسیب و اختلال بیشتری است لذا احتمال کمبود پروتئین را بیشتر میکند و با تراپی مو میتوانید موهای رنگ شده را تقویت و به حفظ سلامت مو خود کمک کنید .

ریزش و شکنندگی موها :

اگر احساس میکنید ریزش موهای شما بیشتر از ۱۰۰ تار مو در روز است و همچنین نه تنها از ریشه که به راحتی میشکند شما به تراپی مو نیاز دارید .

این روش برای موهای نازک و نرم بسیار پیشنهاد میشود چون میتواند به احیای بافت موی شما کمک کند .

انواع تراپی مو

این روش در انواع مختلف موجود است و ممکن است نام بعضی از این روش ها را شنیده باشید اما به طور کلی به دو دسته تقسیم میشوند.

پروتئین درمانی مرطوب کننده :

این روش برای موهای خشک و کسانی که موهای خود را زیاد رنگ میکنند یا در اثر عوامل محیطی موهایشان دچار کمبود رطوبت شده است از این روش استفاده میکنند .

پروتئین درمانی ترمیم کننده:

در این روش علاوه بر تامین رطوبت کافی برای مو مواد معدنی مورد نیاز موها نیز تامیین شده و به این صورت ساقه های آسیب دیده مو نیز ترمیم میشوند . پیشنهاد میشود که از این روش هر دو هفته یکبار استفاده کنید تا نتیجه بهتری را ببینید .

اما اگر بخواهیم این روش را بر اساس نوع محصول مصرفی دسته بندی کنیم به شرح زیر خواهد بود .

اولاپلکس( پلکس تراپی) :

به روشی گفته می شود که پیوندهای دی سولفید اسیب دیده در موها را که در اثر استفاده از سشوار یا اتو مو، ریباندینگ مو، دکلره و رنگ مو شکسته شده اند را به صورت دایم ترمیم و بازسازی می کند و نجر به ترمیم دوباره مو میشود. در صورتی که موهایتان را بطور مداوم رنگ کرده باشید و به صورت مکرر از مواد شیمیایی و هایلات مو استفاده می کنید موهایتان بسیار اسیب پذیر و شکننده می شود.برای اینکه بتوانید قدرت، ساختارو و یکدستی موهایتان را برگردانید میتوانید از اولاپلکس مو استفاده کنید.

آرگان تراپی :

روغن آرکان که به طلای مایع یا بیایان مشهور است میتواند آسیب های ناشی از حرارت زیاد یا استفاده از مواد شیمیایی را رفع کرده و همینطور مورا در مقابل وزی . موخوره و خشکی محافظت کند . این روغن مملو از موادی چون امگا۳.امگا ۶.و کمی امگا ۹ می باشد و سرشار از ویتامین های A و E می باشد .

پروتئین تراپی چگونه انجام می شود ؟

قبل از پروتئین تراپی موها باید کاملا تمیز باشند پس آنها را شامپوی مخصوص موهای آسیب دیده بشورید و با حله خشک کنید و بعد از آن موهای خود را به چند دسته تقسیم و به هر دسته مقداری از محصول را بمالید و با شانه دندان درشت آن را شانه کنید . برای خشک کردن مواد روی مو به هیچ وجه از کلاه پلاستیکی استفاده نکنید . میتوانید با حرارت کم آن را خشک کنید اما معمولا ۲۰ تا ۴۵ دقیقه زمان میبرد تا پروتئین به موهای شما جذب شود . بعد از گذشت این زمان میتوانید با آب ولرم موها بشویید و مطمئن شوید که مواد از روی موهای شما کاملا پاک شده است . بعد از این مرحله متعادل کننده رطوبت را به موها بزنید و بعد از دو دقیقه میتوانید آن را بشویید اما انجام این مرحله ضروری است . استفاده از این محصول برای موهای آسیب دیده هفته ای یکبار است و میزان مثرف آن هم بستگی به آسیب موهای شما دارد .

 

۰ Comment

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *